Lakásdísz

Lakásdekoráció

A modern lakberendezés nem ismer korlátokat, ha kreativitásról, látványról vagy az anyaghasználat sokszínűségéről van szó, épp ezért mi sem szabunk határt a képzeletnek. A képek elérhetőek fotótapéta, akril kép, fóliázott- vagy vászonkép formában, de szívesen együttműködünk egyéb felületekre való nyomtatásban is.

Nézze át katalógusunkat és rendelésnél hivatkozzon a kép jobb alsó sarkán található képazonosító kódra: Fotó katalógus - LETÖLTÉS

További információkért, árakért és megrendelés esetén írjon az info@bertalansoos.com e-mail címre.

Anyagtípusok:

Akril fotó: népszerűségét annak köszönheti, hogy a kép színeit még élettelibbé, ragyogóbbá teszi és plusz mélységgel vonzza a tekintetet . Az eljárás során a fotót 5 mm vastag polírozott, víztiszta üveg hatású akril lapra kasírozzák, fényzáró hátlappal és távtartó akasztókerettel látják el. Az így készült képek kontrasztosabbak, élénkebbek, a luxus érzetét nyújtó fényességgel. A hátsó akasztókeret szinte láthatatlanul simul a kép mögé és úgy tartja el a faltól, mintha az lebegne.

Vászonkép: a fotót nagy formátumú nyomtatóval, speciális, felületkezelt fotóvászonra nyomtatják és vakrámára feszítve még a keretezéssel sem kell bajlódni. A minőségi vászonkép a lakás vagy munkahely igényes, egyedi dísze, kiváló színtartóssággal és részletgazdagsággal. Nagy méretben monumentális élményt nyújt.

Táblakép: a fotó lemezre kasírozva ölt testet és kihelyezhető kerettel vagy keret nélkül is. A többféle lemez közül mindenki megtalálhatja a számára ideálisat. Extra tartós farost vagy alumínium lemez, költséghatékony hablemez. A táblaképet a hátuljára szerelt tartóelemek, vagy akasztókeretek rögzítik a falhoz.

Fóliázott kép: a felület fóliázása azon túl, hogy különleges hatással látja el a képet, megóvja azt a kisebb sérülésektől, védi a képet a kifakulástól és könnyen tisztíthatóvá teszi. A fólia lehet fényes vagy matt. A fényes fóliával üvegszerű felületet érhetünk el, mely élénkíti a színeket és kiemeli a részleteket.

Falmatrica/Faltapéta: ideális nagy felületek dekorálásához. A vinyl öntapadó matrica kül – és beltéren egyaránt alkalmazható, vízálló anyag. Fehér hátoldallal átvilágítható, a szürke hátoldalú változata az előző grafika vagy sérülések letakarására is alkalmas. Matt és fényes kivitelben is választható. A fotó tapéta erre a célra kifejlesztett, strapabíró papír, fotó minőségben nyomtatva, nagy színárnyalat terjedelemmel. Hagyományos tapéta ragasztóval ragasztható.

UV nyomtatás: ellentétben a kasírozással, itt a nyomtatás közvetlen a kiválasztott felületre készül, ami lehet akár fa, fém, üveg, de speciális esetekben tárgyak nyomtatására is alkalmas technika. A kész nyomat napfénytől nem fakul és ellenáll az időjárásnak.